Η περιοχή μας

Σχετικά με την Κάλυμνο

Τί να πρωτοπεί κανείς για το νησί της Καλύμνου. Είναι λίγοι οι προορισμοί που συνδυάζουν με επιτυχία, τόσα διαφορετικά στοιχεία.

Ήλιος, βράχος, θάλασσα. Από την Κάλυμνο δε λείπει τίποτα.

Τοποθετημένη στα καταγάλανα νερά του νοτιοανατολικού Αιγαίου, αποτελεί ένα από τα νησιά που έχουν διατηρήσει την αυθεντικότητά και την παραδοσιακή τους υπόσταση, στο πέρασμα του χρόνου.

 

Με μόνιμο πληθυσμό περίπου 15.000 κατοίκους, το νησί της Καλύμνου σφύζει από ζωή και είναι έτοιμο να υποδεχτεί όλους εσάς που αναζητάτε ένα μοναδικό συνδυασμό ηρεμίας και γαλήνης, καλού φαγητού, έντονης νυχτερινής ζωής, παραδοσιακής φιλοξενίας, ήλιου και θάλασσας και φυσικά παγκόσμια αναγνωρισμένων αναρριχητικών πεδίων.

Σχετικά με την περιοχή του Εμπορειού

Είναι σίγουρο ότι στο ξενοδοχείο μας θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που αναζητάτε. Περάστε την ημέρα σας στις δύο μαγευτικές παραλίες και το γραφικό λιμάνι του Εμπορειού, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το ξενοδοχείο. Κάντε τα ψώνια σας στα κοντινά μίνι μάρκετ και ετοιμαστείτε να αναρριχηθείτε στις μοναδικές αναρριχητικές διαδρομές, που απέχουν ένα βήμα από εσάς. Αναζητήστε τη ζωντάνια της κεντρικής πόλης και εξερευνήστε ολόκληρο το νησί, παίρνοντας τα λεωφορεία που περνούν από τον Εμπορείο σε καθημερινή βάση ή νοικιάζοντας σκούτερ ή αυτοκίνητο, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

View the embedded image gallery online at:
http://asteri-hotel.gr/el/emporeios-village-gr#sigFreeIdf3a7849431

Poker tutorials on 888poker or play poker on partypoker
Copyright 2011 Hotel Asteri - Η περιοχή μας. Asteri Hotel. Created by Infoera
Joomla Templates by Wordpress themes free